LICHAMELIJKE ONTWIKKELING

Door een paar keer per week te sporten verbetert je kracht en uithoudingsvermogen. Maar het heeft ook een positieve invloed op o.a. je slaap, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Het is bij OMNII mogelijk om zelf te trainen, maar we nodigen je natuurlijk uit om gebruik te maken van de kracht van community en lekker samen te trainen!

 


GEESTELIJKE ONTWIKKELING

Met een bibliotheek, toegang tot Focus sessies en een community met frisse inzichten werken we samen aan een inspirerende omgeving. Geestelijke ontwikkeling is heel persoonlijk, maar aan de basis zijn we allemaal op zoek naar een rustige geest in balans. Door nieuwe informatie tot ons te nemen en kritisch te zijn op de informatie die we al hebben leggen we een basis voor groei. 

 


MAATSCHAPPELIJKE ONTWIKKELING

Onze realiteit beperkt zich niet tot ons lichaam en onze geest. Hoe ons leven eruit ziet heeft voor een groot deel te maken met hoe de maatschappij in elkaar zit maar ook de positie die we daarin innemen. Maatschappij en positie zijn beiden beïnvloedbaar en o.a. door dialoog, kennisdeling en verschillende netwerken helpen we jou je realiteit te vormen.