LICHAMELIJKE ONTWIKKELING

Door een paar keer per week te sporten verbetert je kracht en uithoudingsvermogen. Maar het heeft ook een positieve invloed op o.a. je slaap, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je kan alleen trainen, maar we nodigen je uit om gebruik te maken van de kracht van community en lekker samen te trainen!

Krachttraining

Een effectieve trainingsmethode om in relatief korte tijd te werken aan je uithoudingsvermogen, verbranding én spieropbouw. Je vindt honderden trainingsschema's in onze app, elke training is weer anders! Toegankelijk voor beginnende én ervaren sporters. 

 

Fitboksen

Een boost voor je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen, maar ook heerlijk voor je zelfvertrouwen en het verliezen van spanning. Om mee te doen met de trainingen heb je eigen materiaal nodig. Wil je het een keer proberen is er altijd wel reservemateriaal beschikbaar.Vrij Trainen

Heb je hele specifieke doelen of vind je het fijn om af en toe je eigen ding te doen? Ook daarvoor kan je bij OMNII terecht. 


GEESTELIJKE ONTWIKKELING

Met een bibliotheek, toegang tot Focus sessies en een community met frisse inzichten werken we samen aan een inspirerende omgeving. Geestelijke ontwikkeling is heel persoonlijk, maar aan de basis zijn we allemaal op zoek naar een rustige geest in balans. Door nieuwe informatie tot ons te nemen en kritisch te zijn op de informatie die we al hebben leggen we een basis voor groei. 

Focus Sessie

Een pauze, een check-in of een soft reset. We kunnen het veel namen geven maar het komt neer op ruimte maken in je gedachten zodat je kan focussen op wat er voor jou echt toe doet. Vaak zijn we zo gewend om dingen op een bepaalde manier te doen, dat we hele simpele stappen niet meer zien. Tijdens een Focus sessie ligt de focus op: 

  1. verbinden met je kernwaarden
  2. Mentale ruimte creëren
  3. Taken prioritiseren
  4. Persoonlijke missie vergroten

 

Kennis Sessie

Wanneer er bij verschillende leden behoefte is aan meer informatie over een bepaald onderwerp organiseren we een Kick-off. Hierbij geven we aandacht aan verschillende thema's die aansluiten bij het onderwerp. Naast het delen van kennis is er ook sprake van het aannemen van verschillende 'adopties'. Na de Kick-off maken we samen kleine aanpassingen in ons leven die samen voor grote resultaten zorgen!

 

Bibliotheek

Zie BOOKS


MAATSCHAPPELIJKE ONTWIKKELING

Onze realiteit beperkt zich niet tot ons lichaam en onze geest. Hoe ons leven eruit ziet heeft voor een groot deel te maken met hoe de maatschappij in elkaar zit maar ook de positie die we daarin innemen. Maatschappij en positie zijn beiden beïnvloedbaar en o.a. door dialoog, kennisdeling en verschillende netwerken helpen we jou je realiteit te vormen.

Flex

Je kan elke dag bij OMNII terecht om te werken of om te studeren. Handig voor als thuiswerken alleen maar voor afleiding zorgt. Het enige wat je nodig hebt is je laptop. TIP voor leden: combineer je werk met een korte work-out om weer even op te laden!