OVER OMNII

Wij geloven in een menselijk potentieel die het grootst is bij connectie met anderen. In Nederland alleen al, zijn we omringd door miljoenen anderen. Toch vinden we het heel normaal dat als we iets willen bereiken, we dit in de basis alleen doen. Alles zelf uit te zoeken, te leren en op te lossen. Wij staan voor een wereld waar het normaal is dat we elkaar helpen om te groeien. 

 

 

Wij hebben zelf ervaren hoe de ontwikkeling van het ene automatisch leidt tot de groei van het andere. Bijvoorbeeld op individueel niveau: wanneer je sport en er geestelijk op vooruit gaat. Maar ook tussen mensen, waar de ontwikkeling van het individu automatisch bijdraagt aan de ontwikkeling van de groep.

 

 

Opgericht in december 2020, geïnspireerd door een jaar dat gelijk staat aan verandering. Ons doel is om mensen, kennis en resources te verbinden, om zo het welzijn van individuen en gemeenschappen te vergroten. De focus ligt hierbij op het combineren van lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke ontwikkeling.

 


 

Spreekt dit jou aan en ben jij benieuwd naar onze activiteiten?